Zdrowa i oparta na roślinach strączkowych, to nowa przekąska Pana Fasoli
Diety oparte na warzywach stają się coraz bardziej popularne, a co za tym idzie, rośnie również spożycie nasion roślin strączkowych, będących źródłem żelaza i białka. W związku z tym można również poszerzyć asortyment produktów, aby uczynić go bardziej atrakcyjnym i smacznym. Tak jest w przypadku Pana Fasoli, nowej 100% włoskiej przekąski z roślin strączkowych, zaprezentowanej w środę na targach Cibus Connecting Italy.
Wyprodukowana przez Italian Snack Food,
.
Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Fasola