"Produkujemy chipotle chili w unikalnym procesie w Europie"
La Chipotlera z Segowii otworzyła lukę w segmencie świeżych ostrych papryczek i sosów chili. "La Chipotlera to ostatni etap naszej przygody z rolnictwem. Zaczynaliśmy jako ekologiczny sad uprawiający tradycyjne warzywa, takie jak pomidory, fasolka szparagowa i słodka papryka. Następnie, w 2011 roku, Punto MX - pierwsza meksykańska restauracja, która otrzymała gwiazdkę Michelin - poprosiła nas o pomoc.

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Fasolka