Nowy stempel i likier z kopru włoskiego dla Paolillo w Fruit Logistica
W Fruit Logistica pojawiły się nowości Paolillo. "Na naszym fenkule prezentujemy nowe hasło: Dobry w każdej chwili" - mówi kierownik sprzedaży Ciro Paolillo. A udało nam się to również dzięki pieczątce, która jest nanoszona na każdą sztukę.
Obecnie zbieramy odmianę Tiziano w rejonie Kalabrii. W ostatnich trzech miesiącach nastąpił silny wzrost
.Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Fenkuł