C3 wprowadza na rynek karczochy i grzyby Noi&Voi w opakowaniach maxi dla gastronomii
Z Konsorcjum C3 pochodzą dwie nowe referencje Noi&Voi przeznaczone dla branży gastronomicznej, produkowane i pakowane we Włoszech. Katalog Noi&Voi obejmuje ponad 730 referencji, spożywczych i niespożywczych, i jest dystrybuowany od ponad 30 lat. Produkty o wysokiej zawartości usług Sara Fabris, category executive Mdd Noi&Voi
Są to grzyby Trifoliati, w opakowaniu 1700g,
.

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Karczoch