Z naszych danych korzystają instytuty, ministerstwa, sieci handlowe dołacz i Ty!

Kup teraz abonament!

Szwajcaria: Karczoch jako superfood dla niszowych kuchni

2024-08-12 10:00
Źródło: Fruitnet.com
W Szwajcarii produkcja karczochów stanowi małą niszę. Według informacji ze Szwajcarskiej Służby Informacji Rolniczej (LID), sezon na szwajcarskie karczochy trwa od lipca do października.

Więcej. Przejdź do artykułu

Fruitnet.com
Fruitnet.com

Eurofruit to wiodący magazyn dla nabywców i dostawców świeżych produktów w Europie i na Bliskim Wschodzie.

Globalna sieć redaktorów, reporterów i korespondentów magazynu, publikująca dziesięć numerów rocznie, a także codzienne wiadomości online, zapewnia międzynarodowy handel owocami i warzywami informacjami i analizami, obejmującymi innowacje we wszystkich obszarach działalności.

Zobacz więcej: Karczoch

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem