Woda spowalnia karczocha w Vega Baja
Karczoch z Vega Baja del Segura oficjalnie rozpoczął dziś swój sezon w gminie Daya Vieja z szefową kuchni Aurorą Torres, założycielką i szefową kuchni restauracji La Herradura znajdującej się w Los Montesinos (z 1 Solete z przewodnika Repsol) i przestrzeni gastronomicznej Lula by Aurora Torres (1 Sol z przewodnika Repsol).
Wydarzenie, w którym wzięło udział wiele restauracji dla smakoszy
, było wielkim sukcesem.

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Karczoch