Czy dojrzałe zielone pomidory w Kalifornii będą miały przyszłość?
W chwili obecnej produkcja dojrzałych zielonych pomidorów w Kalifornii koncentruje się w dolinie Coachella, w południowej części stanu. "Sezon rozpoczął się nieco później", mówi Todd Giardina z rodzinnej firmy DiMare Company. "18 maja był naszym pierwszym dniem zbiorów". Biorąc pod uwagę, że sezon trwa tylko cztery do pięciu tygodni, ostatni dzień pakowania spodziewany jest w połowie przyszłego tygodnia. "Plony mają

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Pomidory