Ozon, zrównoważone rozwiązanie dla bezpieczeństwa żywności w czwartej klasie.
2024-09-18 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Mniejsze koszty i większe bezpieczeństwo w przemyśle spożywczym dzięki zastosowaniu ozonu do mycia sałaty. Takie są efekty projektu O3 Fresh Cut 360, opracowanego we współpracy między Stacją Doświadczalną Przemysłu Przetwórstwa Spożywczego (Ssica), Cft Group.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Sałaty i endywie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem