Słuchanie szefa kuchni
2024-12-11 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Holenderski technik, który pojawił się w uprawie sałaty na Arubie dobre 10 lat temu, nie mając żadnego doświadczenia w ogrodnictwie, od tego czasu dostarcza dziesiątkom tamtejszych szefów kuchni sałatę frisée, Batavia i dębową, stopniowo ucząc lokalnych młodych ludzi w świecie AGF.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Sałaty i endywie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



