Stowarzyszenie Radicchio di Treviso IGP: Tosatto został potwierdzony jako prezes.
2024-11-14 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Andrea Tosatto został ponownie wybrany na przewodniczącego Konsorcjum Ochrony Czerwonego Sałaty z Treviso IGP i Czerwonego sałaty z Castelfranco IGP. Zdecydowała o tym rada dyrektorów, która również powierzyła funkcję wiceprezesa Stefano Dotto. To trzecia kadencja z rzędu dla Tosatto, od 2018 roku.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Sałaty i endywie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem