"Tutaj uprawiamy szparagi tak, jak produkujemy wino"
Rodzina Gervasoni uprawia szparagi na swojej francuskiej farmie w departamencie Gard od 1950 roku. Maxime Gervasoni, 4 pokolenie na tej farmie, szczególnie upodobał sobie to warzywo. "Myślę, że szparagi to wspaniały produkt, z którym uwielbiam pracować. W przypadku tego warzywa zawsze można się czegoś nauczyć. Jest to interesująca produkcja, która jest bardzo techniczna, w ciągłym
.
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Szparagi