Suszone jabłko w miodzie na święta
2013-12-20 13:57
Cydr Lubelski okazał się absolutnym hitem sprzedażowym, zdobywając w krótkim czasie prawie 50 proc. udziałów w rynku. Dlatego browar przygotował kolejną propozycję – Cydr Lubelski Jabłko Suszone na Miodzie, wpisującą się w silny trend ewolucji rynku alkoholi, będący odpowiedzią na potrzeby konsumentów coraz częściej poszukujących innowacyjnych, smacznych i naturalnych napojów niskoalkoholowych.
Jego oryginalny smak powstał z połączenia słodyczy naturalnego miodu gryczanego i słodko-kwaśnych, dojrzewających w słońcu polskich jabłek - chwali się browar w informacji prasowej.
Cydr Lubelski Jabłko Suszone na Miodzie to naturalny i lekko musujący napój o zawartości jedynie 4,5 proc. alk. Można go podawać w temperaturze pokojowej, schłodzić lub delikatnie podgrzać z dodatkiem np. przypraw korzennych, serwując z plastrem pomarańczy i goździkami. Dostępny jest w sprzedaży od grudnia br. w pojemnościach: litrowej butelce z praktycznym zakręcanym zamknięciem oraz poręcznej pojemności 330 ml z kapslem typu twist-off.
Jego oryginalny smak powstał z połączenia słodyczy naturalnego miodu gryczanego i słodko-kwaśnych, dojrzewających w słońcu polskich jabłek - chwali się browar w informacji prasowej.
Cydr Lubelski Jabłko Suszone na Miodzie to naturalny i lekko musujący napój o zawartości jedynie 4,5 proc. alk. Można go podawać w temperaturze pokojowej, schłodzić lub delikatnie podgrzać z dodatkiem np. przypraw korzennych, serwując z plastrem pomarańczy i goździkami. Dostępny jest w sprzedaży od grudnia br. w pojemnościach: litrowej butelce z praktycznym zakręcanym zamknięciem oraz poręcznej pojemności 330 ml z kapslem typu twist-off.
Zobacz więcej: Jabłka?preview=1
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem
PODOBNE
Cydr z kapslem twist-off
2013-11-08 14:38
Debiutująca na rynku w okresie wakacyjnym marka Cydr Lubelski rozszerza swoje portfolio o małą butelkę 330 ml z kapslem typu twist-off.
czytaj dalej
Jaki smak ma cydr?
2013-10-03 10:38
Polskich cydrów, jako że ta kategoria dopiero się tworzy, nie da się jeszcze ściśle sklasyfikować - mówi Tomasz Kolecki-Majewicz, utytułowany sommelier.
czytaj dalej