Papryka
Koppert testuje bardziej agresywne owady przeciwko zbliżającemu się wejściu nowej rasy zielonych mszyc.
czytaj dalej
Maroko podbija niemiecki rynek swoją słodką papryką
czytaj dalej
czytaj dalej
Maroko podbija niemiecki rynek swoją słodką papryką
czytaj dalej
"Po znacznych inwestycjach w pomidory i paprykę, teraz zdobyliśmy przyczółek w ogórkach".
czytaj dalej
Stan upraw szklarniowych w Almerii w połowie października
Baiao RZ, maksymalna ochrona przed mączniakiem prawdziwym
Norris i Arconte, nowi pierwsi Kalifornijczycy firmy Syngenta
Silny rynek papryki może utrzymać się do Święta Dziękczynienia
Bohaterowie produktów znów się pojawią
czytaj dalej
Belgijskie ceny truskawek i pomidorów rosną
Rijk Zwaan prezentuje Helice Rz F1 pepper
czytaj dalej
"W momencie sprzedaży nie wiemy, ile prawdy jest w stwierdzeniach o wyższym popycie niż podaży".
czytaj dalej
Po dwóch dobrych wiosnach hiszpańscy plantatorzy stawiają na pierwsze miesiące 2024 roku".
czytaj dalej
Niskie marże cenowe dużych belgijskich produktów szklarniowych
czytaj dalej
Ceny pomidorów, ogórków, cukinii, fasolki, papryki, sałaty i bakłażanów. Rolnik dostaje mniej niż w 2022 roku
Przeciętne ceny warzyw z września 2023 roku pozostają niższe w porównaniu do tego samego okresu w roku ubiegłym. Tyczy się to dużej części gatunków. Począwszy od pomidorów, ogórków, cukinii, fasolki szparagowej, papryki i kończąc na bakłażanach.
czytaj dalejCeny pomidorów, ogórków, cukinii, fasolki, papryki, sałaty i bakłażanów. Rolnik dostaje mniej niż w 2022 roku
Przeciętne ceny warzyw z września 2023 roku pozostają niższe w porównaniu do tego samego okresu w roku ubiegłym. Tyczy się to dużej części gatunków. Począwszy od pomidorów, ogórków, cukinii, fasolki szparagowej, papryki i kończąc na bakłażanach.
czytaj dalejCeny pomidorów, ogórków, cukinii, fasolki, papryki, sałaty i bakłażanów. Rolnik dostaje mniej niż w 2022 roku
Przeciętne ceny warzyw z września 2023 roku pozostają niższe w porównaniu do tego samego okresu w roku ubiegłym. Tyczy się to dużej części gatunków. Począwszy od pomidorów, ogórków, cukinii, fasolki szparagowej, papryki i kończąc na bakłażanach.
czytaj dalej