Jak kupić jakościowy bakłażan?
2010-11-08 21:23
Źródło:
www.fresh-market.pl
Przede wszystkim na jego jędrność i połysk, kolor powinien być fioletowy, jedwabisty, bez odcienia tabaczkowego.
Szypułka i kielich ma być świeży, zielony. Niedopuszczalne są plamy gnilne. Po przekrojeniu, miąższ powinien być zdrowy, o jednolitej
Kup teraz abonament!
Szypułka i kielich ma być świeży, zielony. Niedopuszczalne są plamy gnilne. Po przekrojeniu, miąższ powinien być zdrowy, o jednolitej
Zyskaj dostęp do pełnej wersji tego artykułu i innych ekskluzywnych treści,
subskrybując Fresh-market.pl.
subskrybując Fresh-market.pl.
- Oszczędzaj czas: Nie musisz dzwonić do dziesiątek skupów, aby dowiedzieć się kto po ile skupuje —codziennie robimy to za Ciebie.
- Zwiększ swoje możliwości negocjacyjne: Nasze aktualne dane cenowe pozwalają Ci negocjować lepsze warunki z kontrahentami.
- Analizuj rynek: Skorzystaj z naszej bazy danych archiwalnych cen od 2008 roku, aby lepiej zrozumieć trendy rynkowe.
- Podejmuj właściwe decyzje: Opieraj swoje strategiczne decyzje na naszych zwięzłych analizach wynikających z setek rozmów z rynku.
Tylko 122 zł netto miesięcznie
Przy prenumeracie rocznej
To się opłaca! Za tę cenę nie znajdziesz pracownika, który dostarczy Ci takie dane.
Zobacz więcej: Bakłażany
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem