Patfrut otwiera instalację o powierzchni 1500 metrów kwadratowych dla produkcji czwartej gamy produktów medycznych.
2024-09-19 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Ok! Oto przetłumaczony tekst:
Ok. Około 1500 metrów kwadratowych, głównie przeznaczonych na ziemniaki, marchewki i dynie czwartej klasy przeznaczone dla kanału horeca. Patfrut, spółdzielnia z grupy Naturitalia, otworzyła w Medicinie (Bo) nową fabrykę specjalizującą się w przetwarzaniu warzyw swoich członków. Fabryka...
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Z prasy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem