"Wahania cen hiszpańskich warzyw szklarniowych, jakość nie jest problemem"
Sezon warzyw szklarniowych w Hiszpanii jest w pełnym rozkwicie. Paul van Groningen, który wraz z żoną Marią Eleną rozpoczął w tym roku działalność w Hiszpanii jako niezależny agent handlowy, odwiedził w zeszłym tygodniu kilku producentów w regionie El Ejido i Motril. "Ale jeśli mamy podać prawidłowe oszacowanie cen, wydaje się, że nikt nie jest w stanie zrobić tego dobrze. Jest tak wiele czynników, które na to wpływają!"
"The

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Ogólne informacje z rynku warzyw