Revista Mercados - codzienne informacje z hiszpańskiego rynku owoców i warzyw
Wydajność i jednorodność z żółtym papryką Belenus
Wszechświat smaków: jabłka Südtiroler Apfel IGP i odmiany Club ujawniają swoją unikalną różnorodność.
Karczoch z Doliny Vega Baja stawia na kontynuację, aby nadal rosnąć i wzmacniać sojusze.
Paella z sokiem pomarańczowym, cytrusy z Walencji zbliżają się do konsumenta w inny, atrakcyjny sposób.
Banan staje się ulubionym owocem wśród europejskich konsumentów.
Maroko umacnia się jako główny dostawca na hiszpańskim rynku importu pod względem wartości.
Citrosol gromadzi ekspertów i firmy na konferencji dotyczącej późnego przechowywania i innowacji technologicznej.
Centrum Technologiczne TECNOVA było gospodarzem seminarium „Poadsiewna obróbka i innowacje technologiczne: poprawa bezpieczeństwa żywności i okresu przechowywania w świeżych owocach i warzywach oraz w produkcie IV Gamie”, zorganizowanego przez firmę Citrosol
._spotkanie, które odbyło się w czwartek, 13 listopada. czytaj dalejStabilizacja wolumenu eksportowanego towaru do głównych rynków owoców i warzyw hiszpańskich.
Kampania promocyjna +Brokuł, po raz pierwszy w Niemczech.
Stowarzyszenie +Brukselka rozpoczęło kampanię promocyjną, która ma na celu promowanie spożycia brukselki w Hiszpanii i, jako wielka nowość, również w Niemczech. Ten krok stanowi wyzwanie międzynarodowe i historyczny przełom dla organizacji, która działa od ponad
czytaj dalejFirma Yuksel Seeds prezentuje swoje najnowsze innowacje odporne na ToBRFV podczas Globalnego Kongresu Pomidorowego.
Precyzyjne ogrodnictwo, główna tematyka Sympozjum Naukowego FRUTIC na FRUIT LOGISTICA 2026
Regiony, produkty i ludzie, połączeni poprzez jabłka z Val Venosta.
LA UNIÓ proponuje Komisji Europejskiej cło w wysokości 15% na mandarynki i małe cytrusy z RPA.
Pelemix będzie dystrybuować produkty torfowe Sun Gro w Europie, na Bliskim Wschodzie, w Afryce i Azji.
Brokuły i karczochy europejskie zadebiutują na dużym ekranie.
Ejidomar obchodzi swoje 50-lecie działalności jako pionier w eksporcie warzyw i owoców.
Związek spółdzielni Ejidomar uczcił w sobotę swoje 50-lecie wielkim wydarzeniem, które zgromadziło ponad 700 osób, w tym członków, pracowników oraz przedstawicieli instytucji w El Ejido. Po pół wieku od założenia w 1975 roku, organizacja świętowała swą historię
czytaj dalej


