Revista Mercados
Benihort wzmocnił swoją pozycję jako operator branży sadowniczo-warzywnej i logistyczny na targach Fruit Attraction.
ORRi została uhonorowana prestiżową nagrodą Crystal Taste Award.
Mandarynka ORRi osiągnęła szczyt doskonałości, potwierdzając swój status premium zdobyciem najbardziej pożądanego wyróżnienia w przemyśle spożywczym: Crystal Taste Award.
czytaj dalejBASF | Nunhems i CASI prezentują nowy różowy pomidor szorstki odporny na szorstkość.
BASF | Nunhems oraz Cooperativa Agrícola San Isidro (CASI) zrobili w zeszłą środę na Fruit Attraction kolejny krok w rozpoczętej współpracy.
czytaj dalejHiszpańscy producenci karczochów przewidują „wspaniałą” kampanię.
czytaj dalejOpady deszczu zarejestrowane w ciągu roku i nadejście chłodniejszych temperatur sprzyjać będą jakości i rozwojowi roślin. Producenci liczą na zebranie 200 000 ton artykułów.
Precyzyjne zarządzanie zasobami wodnymi i odmiany apirene - rozwiązania Irritec dla winogron stołowych.
Najbezpieczniejsze truskawki w Europie dzięki współpracy między Fresón de Palos, Bayerem i Hispatec.
Perichán prezentuje możliwości kulinarne pomidora Kumato na targach Fruit Attraction.
Perichán, firma z Murcji specjalizująca się w produkcji, przetwarzaniu i dystrybucji produktów z sektora warzywno-owocowego, zaprezentowała na targach Fruit Attraction możliwości kulinarne pomidora.
czytaj dalejPo targach Fruit Attraction, Catalytic Generators przekaże swoje doświadczenie w dojrzewaniu na konferencji IFPA w Anaheim.
Bollo Natural Fruit wzmacnia swoją propozycję wartości poprzez IV gamę, owoce tropikalne i odświeżony wizerunek.
Bollo Natural Fruit pojawi się na targach Fruit Attraction 2025 z nową propozycją wartości, nad którą pracował w ostatnich miesiącach i która wyznaczy kierunek firmy. Jest to plan działania, który
czytaj dalejAREFLH Annual Forum: wyjątkowe spotkanie, które gromadzi uczestników europejskiego sektora warzywno-owocowego
Rola regionów i sektorowych pomocy dla owoców i warzyw w ramach przyszłej Wspólnej Polityki Rolnej
czytaj dalejCitrosol prezentuje swoją technologię Citrocide® Fresh-Cut podczas Dnia Klienta KRONEN w Niemczech.
Technologia Citrocide® Fresh-Cut, opracowana przez Citrosol w celu zapewnienia higienicznego, bezpiecznego i zrównoważonego mycia minimalnie przetworzonych owoców i warzyw, została
czytaj dalejTony García, główny bohater z jego zieloną kuchnią z książki najlepszych szefów kuchni roślinnych na świecie.
Miłośnicy wysokiej kuchni mają już do dyspozycji tom numer 2 czasopisma Radilicious, wydany przez We’re Smart, aby podkreślić rolę warzyw w wysokiej kuchni. Drugie wydanie zostało zaprezentowane podczas gali w Maastricht (Holandia).
czytaj dalejOdmiana jabłka IRTA wśród nagród Innovation Hub Awards
Międzynarodowi producenci Senda zyskują nowych operatorów.
Firma Grufesa implementuje sztuczną inteligencję do kontroli jakości, przewidywania i poprawy wydajności owoców jagodowych.
Yuksel Seeds przyciąga uwagę na targach Fruit Attraction dzięki swojej odmianie pomidora Sweetloom.
Sweetloom, pomidor o wyjątkowym kształcie rozwinięty przez Yuksel Seeds,, stał się jednym z głównych bohaterów ostatniej edycji targów Fruit Attraction, zachwycając odwiedzających swoim niezwykłym smakiem i
czytaj dalej


