"Jeśli mamy zbyt mało cebuli, to nie z powodu dostępności, ale z powodu innych czynników".
Rynek cebuli przechodzi obecnie coroczną sezonową zmianę. "Niemiecka cebula zimowa coraz częściej trafia na rynek. Równolegle, od kwietnia sprzedajemy nową hiszpańską cebulę rzeźniczą i czerwoną cebulę z Egiptu. Wkrótce spodziewamy się również pierwszej czerwonej cebuli z regionalnych upraw", informuje Nihat Bay, hurtownik ziemniaków i cebuli na rynku hurtowym w Stuttgarcie.
The

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Cebula?preview=1