Przepis na Mimaflor: paszteciki z jarmużem i quinoa autorstwa Rodrigo de la Calle
Elkale, z rodziny kapustowatych, stały się jednym z najbardziej pożądanych warzyw, zarówno ze względu na swój intensywny i charakterystyczny smak, jak i na wspaniałe właściwości odżywcze. Warzywo to, znane również jako jarmuż, jest bogate w białko, błonnik oraz ma wysoką zawartość wapnia, manganu, miedzi i potasu. Zawiera również witaminy B6, B2, A, C, E i K. Jest to warzywo
.
"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Kapusta?preview=1