Fresh Semiar: HACCP w O+G dla zaawansowanych - analiza zagrożeń i ocena ryzyka
HACCP jest jednym z głównych zadań w zakresie higieny żywności w firmie. Zarówno ustawodawca, jak i twórca standardów wymagają wewnętrznej analizy zagrożeń w firmie. Ponadto szkolenie pracowników w zakresie HACCP jest obowiązkowe. Świeże seminarium "HACCP w owocach i warzywach - analiza zagrożeń i ocena ryzyka

Fruchthandel to międzynarodowa firma medialna z siedzibą w Düsseldorfie w Niemczech. Głównym zakresem działalności spółki jest świeże owoce i warzywa - od nasion i produkcji przez wszystkie etapy handlu aż po konsumentów. Korzenie Fruchthandel sięgają 1916 roku, kiedy powstał specjalistyczny magazyn "Früchtehandel", obecnie znany jako "Fruchthandel Magazin". Magazyn ustanowił się jako lider na rynku języka niemieckiego dzięki swojej eksperckiej wiedzy, aktualności i zaangażowaniu w temat owoców i warzyw. Oprócz tygodnikowego "Fruchthandel Magazin", spółka publikuje również specjalne krajowe i tematyczne edycje, roczny przewodnik branżowy i codzienny newsletter "Fruchthandel Newsmail".
Zobacz więcej: Ogólne informacje z rynku warzyw ?preview=1