"Rabarbar pod dwuwarstwową folią był już gotowy do zbioru trzy tygodnie temu".
Rabarbar jest zbierany od około trzech tygodni w bawarskim gospodarstwie Nefzger w Inchenhofen OT Sainbach, co oznacza start o cztery tygodnie wcześniej niż w poprzednich latach. "Mimo że jesteśmy dopiero na początku sezonu, dotychczasowe plony i jakość są szczególnie satysfakcjonujące. Jest też...

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Rabarbar ?preview=1