Koppert Cress dodaje Sansho Leaves do swojej oferty
Koppert Cress przedstawia Sansho Leaves. "Świeży smak przypominający cytrusy, yuzu i limonkę kaffir. Jest on połączony z pieprznymi i pikantnymi nutami. Podczas jedzenia tych liści odczuwa się delikatne mrowienie podobne do Sechuan Buttons. Liście te smakują rewelacyjnie", informuje na swojej stronie internetowej holenderska firma produkująca rzeżuchę.
"Możesz używać liści Sansho w całości, ale dobrze sprawdzają się w

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.