"W dzisiejszych czasach hurtownie produktów hotelarskich muszą być w porządku"
Firmy muszą stale ewoluować w odpowiedzi na zapotrzebowanie rynku. W miarę jak społeczeństwo zmienia się i przyspiesza, łatwość użytkowania staje się coraz ważniejsza. Jednak firmy z branży hotelarsko-gastronomicznej nadal chcą się wyróżniać pod względem smaku i estetyki. "Duże firmy cateringowe lub restauracje mają setki klientów", zaczyna Atilla Vandenbogaerde z Atilla Dagvers.
Ta belgijska firma

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.