Sysco wprowadza innowacyjny system etykiet węglowych dla gastronomii
Sysco GB nawiązało współpracę ze specjalistą w dziedzinie technologii gastronomicznych, firmą Nutritics, w celu wprowadzenia systemu etykietowania emisji dwutlenku węgla dla brytyjskich firm spożywczych.
Foodprint to w pełni zautomatyzowany system oceny wpływu na środowisko dla sektora hotelarsko-gastronomicznego, umożliwiający klientom śledzenie, zarządzanie i publikowanie informacji o wpływie ich menu na zużycie wody i emisję dwutlenku węgla.
Rozwiązanie, które będzie
Eurofruit to wiodący magazyn dla nabywców i dostawców świeżych produktów w Europie i na Bliskim Wschodzie.
Globalna sieć redaktorów, reporterów i korespondentów magazynu, publikująca dziesięć numerów rocznie, a także codzienne wiadomości online, zapewnia międzynarodowy handel owocami i warzywami informacjami i analizami, obejmującymi innowacje we wszystkich obszarach działalności.