Dia i Boticaria García łączą siły w "Del campo a la mesa".
Pomimo faktu, że w Hiszpanii mamy kulturę gastronomiczną ściśle związaną z dietą śródziemnomorską, z szeroką gamą świeżych, wysokiej jakości produktów spożywczych, nie zawsze łatwo jest przestrzegać zbilansowanej diety. Dlaczego? Istnieje wiele powodów: brak pobliskich sklepów, w których można kupić świeżą żywność, brak budżetu, brak nawyku,
specjalność żywności
oraz brak zdrowej diety.

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.