Radilicious", nowa książka z przepisami na potrawy roślinne
Kuchnia roślinna to przyszłość. Frank Fol jest już o tym przekonany. Pod koniec lat 90-tych Veggie Chef® położył podwaliny pod to, co później stało się We're Smart, organizacją, której celem jest zrzeszanie ludzi i firm działających w zdrowy i ekologiczny sposób, w sektorze spożywczym, ale także daleko poza nim. Każdego dnia coraz więcej

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.