Innowacja i nowe opakowanie persymonów
2023-11-02 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Włoski sezon na persymony wchodzi w pełną fazę i na szczęście dostępne ilości są ograniczone, ponieważ przy tych wciąż letnich temperaturach, które z pewnością nie zachęcają do konsumpcji, w normalnym roku można by zaryzykować poważne kłopoty.
Kategoria persymony, która ewoluowała w ostatnich latach dzięki wprowadzeniu typu o twardym miąższu (i dalej
Italiafruit.net
Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



