Tifatini Hills Aitana Olive jest nowym Slow Food Presidium
2023-12-04 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Oliwka stołowa o miąższu tak miękkim, że można go oddzielić od pestki dwoma palcami i kolorze od różowego do jasnoczarnego, gdy jest zbierana w pełni dojrzała: tak prezentuje się oliwka Aitana ze wzgórz Tifatini w rejonie Caserta, która właśnie dołączyła do Slow Food Presidia.
Italiafruit.net

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem