Green Factory ma nowy zakład w którym...
2014-05-21 10:36
Ten nowoczesny obiekt został zaprojektowany i wybudowany zgodnie z wymogami wszystkich znanych standardów zarządzania jakością. Wdrożone zostały wszystkie niezbędne zasady bezpiecznej produkcji żywności jak GHP, GMP, HACCP. Obiekt o łącznej powierzchni użytkowej 6.500 m², posiada najnowocześniejsze linie do mycia i pakowania zarówno tradycyjnych mieszanek sałatowych jak i mytych sałat delikatnych „baby leaf” (pierwsza tego typu linia w Polsce – technologia osuszania powietrzem).
Zobacz więcej: Sałaty i endywie ?preview=1
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem
PODOBNE
Sałaty za grosze
2014-05-15 08:00
Nie tylko producenci pomidorów i ogórków mają w tym sezonie poważne powody do niepokoju. W podobnej sytuacji są producenci sałaty.
czytaj dalej
Więcej sałaty – jak to wpływa na ceny?
2014-04-25 08:00
Rynek krajowej sałaty wszedł w bardzo dynamiczną fazę swojego sezonowego cyklu.
czytaj dalej
Import sałaty w 2013 roku
2014-04-24 10:18
Prezentujemy dane Głównego Urzędu Statystycznego dotyczące importu sałaty w 2013 roku.
czytaj dalej
Eksport sałaty w 2013 r.
2014-04-24 09:03
Prezentujemy dane Głównego Urzędu Statystycznego dotyczące eksportu sałaty w 2013 roku.
czytaj dalej