Konferencja branżowa Bio-AHV: Sposoby na zwiększenie obecności produktów ekologicznych w stołówkach i kuchniach przemysłowych
2025-02-21 09:00
Źródło:
Fruitnet.com
Sekretarz stanu Silvia Bender podkreśliła: „Codziennie 16 mln osób je w jadłodajniach, stołówkach i restauracjach firmowych - to ogromna szansa na zwiększenie udziału produktów ekologicznych i tym samym dla wielu przedsiębiorstw. Aby to osiągnąć, wszyscy muszą działać wspólnie: rolniczki i...
Fruitnet.com

Eurofruit to wiodący magazyn dla nabywców i dostawców świeżych produktów w Europie i na Bliskim Wschodzie.
Globalna sieć redaktorów, reporterów i korespondentów magazynu, publikująca dziesięć numerów rocznie, a także codzienne wiadomości online, zapewnia międzynarodowy handel owocami i warzywami informacjami i analizami, obejmującymi innowacje we wszystkich obszarach działalności.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem