Fruittoday
Zgromadzenie COEXPHAL: "Rolnictwo przyszłości jest już tutaj"
Ten obszar dokładnie pokrywa się z obszarem pochodzenia owoców i nosi znak jakości D.O. Kaki Ribera del Xúquer. Magazyn Fruit Today rozmawiał z Cyrilo Arnandisem, prezesem Denominación de Origen.
czytaj dalejAndaluzja planuje utrzymać zbioru awokado i mango.
PepperCorer PC-55: ostateczne rozwiązanie do obróbki papryki.
"Awokado z Walencji jest lokalnym produktem"
Dziś magazyn Fruit rozmawiał z Celestino Recatalá, prezesem ASOPROA (Stowarzyszenie Producentów Awokado), który omówił szczegóły uprawy i podkreślił znaczenie niedawno utworzonej marki jakości.
czytaj dalejNowe odmiany Gala wyróżniają się wśród wczesnych odmian jabłek.
Prats: "Trzeba zwiększyć wewnętrzne spożycie kakao"
Średnie spożycie na osobę rocznie nie przekracza 1 kilograma. Konkretnie wynosi 0,70 kilograma, a nadal istnieje istotna część populacji, która nie ma z nim do czynienia. Hiszpańskie Stowarzyszenie Kaki ma na celu
czytaj dalejAwokado zyskuje na popularności w Walencji.
Cricket rozszerza swoją ofertę o karczochy.
Fruit Attraction to coroczne wydarzenie, które jest najważniejsze i najbardziej oczekiwane przez Campo de Lorca-Cricket. Jest to wydarzenie, na które starannie pracują nad każdym szczegółem. Przykładem tego jest ich stoisko, zaprojektowane z dbałością o detale.
czytaj dalejStabilność i nowe powiewy w Natural Tropic
Leanri to mandarynka, która zdobywa uznanie na rynku.
Kooperatywy z Grenady Centro Sur, Espárrago de Granada i Espalorquiana zawierają ważną transakcję, która umacnia prowincję granadyńską w pozycji lidera na rynkach
czytaj dalej