30-31.03.2017 IX Konferencja Naukowo-Techniczna: Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
2017-03-01 10:27
Źródło:
materiały prasowe
Celem konferencji jest prezentacja problematyki związanej z identyfikowaniem i rozwiązywaniem problemów produkcji, technologii i jakości w zakładach spożywczych oraz wymiana doświadczeń w tym obszarze.
Na spotkanie zapraszamy przedstawicieli wyższych uczelni, rozlewni wód i soków, zakładów spirytusowych, browarów, mleczarni: dyrektorów ds. technicznych i inwestycyjnych, szefów utrzymania ruchu, głównych specjalistów z zakresu produkcji i technologii oraz kadrę zarządzającotechniczną.
Nie zabraknie również przedstawicieli firm, które zaproponują urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Tematyka konferencji obejmuje zarówno aspekty teoretyczne, jak i analizę konkretnych rozwiązań technologicznych. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń i informacji oraz daje możliwość zapoznania się z nowościami rynkowymi.
W programie m.in.:
- Wycieczka Techniczna do Browaru Arcyksiążęcego w Żywcu
- Warsztaty
- Panele Tematyczne:
- CZAS NA NOWOCZESNE NARZĘDZIA I SYSTEMY
- CZAS NA DIAGNOSTYKĘ I KONTROLĘ
- CZAS NA PODNOSZENIE NIEZAWODNOŚCI
- CZAS NA OSZCZĘDNOŚCI
- CZAS NA PREWENCJĘ
- Ekspozycja stoisk.
Serdecznie zapraszamy
Adam Grzeszczuk
Prezes Zarządu BMP
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem