Znalezione w sieci
Zrównoważony handel i bardzo dobra jakość słodkiej cebuli z Sewennów
czytaj dalej
czytaj dalej
Wielka Brytania: dostęp do f&h będzie luksusem
Niedawna ankieta przeprowadzona przez OnePoll dostarcza kolejnych pozytywnych dowodów na to, że Brytyjczycy zwiększają spożycie owoców i warzyw, przy czym 73% twierdzi, że je więcej zielonych warzyw liściastych, 62% więcej sałatek, a 68% je więcej warzyw korzeniowych, takich jak słodkie ziemniaki i marchew.
Niedawna ankieta przeprowadzona przez OnePoll wykazała, że Brytyjczycy zwiększają spożycie owoców i warzyw, przy czym 73% twierdzi, że je więcej zielonych warzyw liściastych, 62% więcej sałatek, a 68% je więcej warzyw korzeniowych i bulwiastych, takich jak słodkie ziemniaki i marchew. czytaj dalej
"Cieszymy się, że możemy budować bardziej zrównoważoną przyszłość żywności dla wszystkich".
czytaj dalej
"W nadchodzących tygodniach spodziewamy się powrotu cen do wysokich poziomów odnotowanych na początku roku".
czytaj dalej
"Wyjątkowa jakość" na początku bardzo wczesnego sezonu arbuzowego
W tych pierwszych etapach sezonu wiosennego, jeśli chodzi o uprawy arbuza, potwierdzają się szacunki przeprowadzone kilka miesięcy temu przez ASAJA-Almería. W ten sposób nastąpił wzrost
czytaj dalej
Spożycie owoców i warzyw spadnie do 2022 r.: jak odwrócić ten trend?
czytaj dalej
Brazylijscy eksporterzy orzechów mają nadzieję odzyskać utracony rynek w Europie i USA
czytaj dalej
Nowe opakowanie wydłuża okres przydatności do spożycia mini ogórków
"Promocja jest niezbędna: konkurujemy nie tylko z innymi krajami, ale także z innymi produktami na półkach".
czytaj dalej
czytaj dalej
Harold Huot, Surberry: "Zmieniliśmy sposób produkcji".
W Surberry jesteśmy bardzo świadomi trudnej sytuacji klimatycznej, przez którą przechodzimy w sektorze owoców i warzyw, ponieważ rozumiemy to jako problem globalny, ponieważ mamy partnerów, którzy są producentami jagód […]
Surberry jest jedyną firmą w sektorze, która jest obecna na całym świecie […]
Jesteśmy również świadomi, że klimat jest problemem globalnym. czytaj dalej
"Holenderski rynek cebuli wprowadzony w błąd przez spekulacje i zbyt wysokie oczekiwania"
czytaj dalej
Francuska spółdzielnia Fleuron d'Anjou zamierza wyprodukować 1000 ton szparagów w ciągu 5 lat
czytaj dalej
Urządzenie do sprawdzania dojrzałości awokado wkrótce dostępne w australijskim handlu detalicznym
czytaj dalej
Oczekuje się, że produkcja zielonych szparagów wzrośnie o 25%.
25% wzrost zielonych szparagów w tym sezonie. Jest to prognoza sporządzona przez UPA Granada po potwierdzeniu w terenie wspaniałej sytuacji upraw po znacznym […]
Podaż szparagów wzrosła w tym sezonie o 25%. czytaj dalej
Zakaz dotyczący grzybów National Trust UK budzi obawy wśród irlandzkich producentów
czytaj dalej
#Repartofresh. Lidl podkreśla okazje i zrównoważone rolnictwo
czytaj dalej
czytaj dalej
czytaj dalej