Znalezione w sieci
Nowa marka pochodzenia i jakości "Avocados CV".
Stowarzyszenie Producentów Awokado (ASOPROA) właśnie zaprezentowało nową markę pochodzenia i jakości "Avocados CV" w celu zagwarantowania większej rentowności rolnikom, którzy stawiają na awokado.
czytaj dalej
Podpis: Inmaculada Acién W tym tygodniu firma nasienna Rijk Zwaan zorganizowała dzień pola, aby pokazać dobre wyniki swoich […]
Siewnia Rijk Zwaan przeprowadziła dzień pola, aby pokazać dobre wyniki swoich […]
czytaj dalej
Zapobieganie ciąży u mężczyzn zaczyna się przy stole z brokułami
Syngenta uspokaja plantatorów cukinii przed New Delhi
Inmaculada Acién Firma nasienna Syngenta przeprowadziła w marcu br. dzień pola w obszarze Levante w prowincji Almeria, w […]
Syngenta przeprowadziła w marcu br. dzień pola w obszarze Levante w prowincji Almeria, w […]
czytaj dalej
Jabłka: Iran opodatkowuje produkt przeznaczony dla innych krajów
Import portugalskich owoców i warzyw do Hiszpanii wzrósł o 84% w ciągu ostatnich pięciu lat
czytaj dalej
czytaj dalej
"Możliwość pracy z awokado o zróżnicowanej jakości poprawia reputację operatorów handlowych".
czytaj dalej
"Wzrost cen papryki wszystkich kolorów i pochodzenia
czytaj dalej
"Nasza prognoza zakłada zwiększenie wolumenów z dwóch do trzech kontenerów do co najmniej pięciu do sześciu kontenerów tygodniowo".
czytaj dalej
Iran opodatkowuje eksport jabłek - napędzając dalszy wzrost cen
czytaj dalej
czytaj dalej
czytaj dalej
Rosyjskie warzywa często trafiają na Łotwę przez Polskę
czytaj dalej
Pierwszy czarter kiwi Zespri w 2024 r. wyrusza do Chin
czytaj dalej
Rosja: Rosselkhoznadzor w Dagestanie monitoruje prawie 107 000 sadzonek od początku 2024 r.
czytaj dalej
Partia Pracy przedstawia najlepsze owoce Tasmanii
czytaj dalej
Gruszki Abbot: lepiej nie lekceważyć zapylania
czytaj dalej
Jabłka, które wygrywają między czerwonym, zielonym i żółtym
czytaj dalej
Lorca jest liderem w produkcji bimi w Hiszpanii
Lydia González "To jak brokuły, ale lepsze" to jej slogan i prawda jest taka, że to prawda. Możemy wymyślić wiele sposobów, aby jak najlepiej wykorzystać jego smak i chrupkość […]
Możemy wymyślić wiele sposobów, aby jak najlepiej go wykorzystać. czytaj dalej