Fruittoday
Powierzchnia upraw czosnku w C. Valenciana spadła o 23%
Spółdzielnie rolnicze rozgrzewają silniki przed Fruit Logistica.
ALDI zwiększa zakup krajowych produktów świeżych o 15% do 2025 roku.
Julia Parry: Wszystko o Harmoniz Select
Jabłka Envy i Opal od Nufri, 'Smak Roku 2025'
Jabłko Envy od Nufri zostało ponownie nagrodzone pieczęcią Smaku Roku 2025 dla Hiszpanii i Portugalii; wyróżnienie, które zdobyło już w 2024 roku i ponownie otrzymuje po tym, jak ponad osiemdziesięciu konsumentów
czytaj dalejKanzi®, 20 lat niesamowitej energii i smaku.
Hortifrut wprowadza na targach Fruit Logistica strategię marki inspirowaną kamieniami szlachetnymi.
Kapustowate Dni Zimowe 2025
El Camp d'Elx zwiększa produkcję warzyw zimowych.
ILIP na targach Fruit Logistica: innowacje i zrównoważoność opakowań
Ten rynek generuje roczną wartość FOB przekraczającą 800 milionów dolarów, co sprawia, że jest kluczowy w strategii eksportowej dla krajów produkujących.
czytaj dalejJabłko, droga do Berlina
Otyłość dzieci nadal pozostaje priorytetowym problemem w Hiszpanii, a Plátano de Canarias nie zwalnia tempa. Współpracując z Stowarzyszeniem
czytaj dalejFrutas Torres świętuje odnowienie Pieczęci „Smak Roku 2025”.
Pomarańcze i mandarynki od Frutas Torres zostały uhonorowane prestiżowym wyrożnieniem „Smak Roku 2025” po raz trzeci z rzędu. Aby uzyskać to wyróżnienie, zostały poddane
czytaj dalej5 a Day publikuje przewodnik dotyczący redukcji marnowania jedzenia.
Radca do spraw Rolnictwa, Rybołówstwa, Wody i Rozwoju Obszarów Wiejskich, Ramón Fernández-Pacheco, podkreślił w piątek zaangażowanie Junty Andaluzji w zapewnienie "więcej i
czytaj dalejPonad 300 ekspertów spotyka się w Walencji, aby omówić przyszłość hiszpańskiego awokado.
Zakazane będzie stosowanie plastiku w opakowaniach o pojemności poniżej 1,5 kg w sektorze spożywczym od 2030 roku.
Najnowsze innowacje firmy SanLucar na targach Fruit Logistica.
Premiumowa marka owoców i warzyw SanLucar powraca kolejny rok na teren wystawowy targów Fruit Logistica, od 5 do 7 lutego w Berlinie, aby zaprezentować swoje nowości
czytaj dalej