Ceny warzyw
Konsolidacja i wzrost w Hiszpanii dla firmy Cpr System
Zwiększenie produkcji hydroponicznej w RPA
„Nowi gracze, takie jak Egipt, Turcja i Meksyk, szybko rozwijają produkcję truskawek”
Perichán prezentuje możliwości kulinarne pomidora Kumato na targach Fruit Attraction.
Perichán, firma z Murcji specjalizująca się w produkcji, przetwarzaniu i dystrybucji produktów z sektora warzywno-owocowego, zaprezentowała na targach Fruit Attraction możliwości kulinarne pomidora.
czytaj dalejBonduelle debiutuje w segmencie V z Contornissimi.
Rolnik Don Camillo, rozpoczyna test na dyniach z wykorzystaniem nowoczesnej dystrybucji.
AREFLH Annual Forum: wyjątkowe spotkanie, które gromadzi uczestników europejskiego sektora warzywno-owocowego
Rola regionów i sektorowych pomocy dla owoców i warzyw w ramach przyszłej Wspólnej Polityki Rolnej
czytaj dalejFepex ostrzega przed nową umową UE z Marokiem.
Import papryki – fakty i mity
Uprawcy polegają na silnym środku czyszczącym podczas zmiany upraw.
Partnerstwo mające na celu przyspieszenie produkcji zielonych warzyw za pomocą danych i automatyzacji.
Producent szklarni ogłasza wprowadzenie na rynek nowego produktu.
Technologia Citrocide Fresh-Cut zaprezentowana podczas Dnia Klienta w firmie Kronen.
Citrosol prezentuje swoją technologię Citrocide® Fresh-Cut podczas Dnia Klienta KRONEN w Niemczech.
Technologia Citrocide® Fresh-Cut, opracowana przez Citrosol w celu zapewnienia higienicznego, bezpiecznego i zrównoważonego mycia minimalnie przetworzonych owoców i warzyw, została
czytaj dalejTony García, główny bohater z jego zieloną kuchnią z książki najlepszych szefów kuchni roślinnych na świecie.
Miłośnicy wysokiej kuchni mają już do dyspozycji tom numer 2 czasopisma Radilicious, wydany przez We’re Smart, aby podkreślić rolę warzyw w wysokiej kuchni. Drugie wydanie zostało zaprezentowane podczas gali w Maastricht (Holandia).
czytaj dalej


